Hoe doen we dat?

In vijf stappen van uw vraag naar ons beeldbepalend antwoord …

Moving Message levert altijd maatwerk. Daarom is ieder project en elk product anders. Dat betekent ook dat de realisatie van onze animaties altijd maatwerk is. Maar we kunnen u wel globaal vertellen hoe we in vijf stappen van van uw vraag naar een beeldbepalende animatie komen …

 • 1. Glashelder beeld van kosten en planning

  We verrassen u graag met een animatie die uw boodschap in beweging brengt. Maar we doen daarnaast ook graag glashelder zaken. Daarom krijgt u van ons vooraf een glashelder beeld van de kosten en planning van uw animatie.

 • 2. Beeldvorming bij de briefing

  Wat is uw verhaal? En waarom wilt u dat in beeld brengen?Deze twee vragen staan centraal in de briefing. We brengen tijdens een persoonlijk gesprek samen in beeld wat u wilt bereiken. Ook bespreken we welke animatiestijl u wilt en welke after effects u wilt inzetten.  

 • 3. De eerste beelden

  U krijgt van ons een eerste beeld van uw animatie. Dat is nog geen bewegend beeld, maar een script en storyboard (een schetsmatige voorstelling van de animatie).

 • 4. Beeldbepalende proefanimatie

  Bent u akkoord met het script en storyboard? Dan werken we enkele scènes uit tot een proefanimatie.

 • 5. Uw boodschap in beeld

  Bent u akkoord met de proefanmiatie? Dan werken we de hele animatie uit en zorgen we dat u op de afgesproken datum de animatie in het afgesproken bestandsformaat geleverd krijgt.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte op maat aanvragen?